Возбудлив ден на Бит фест

Денеска (понеделник, 5 август) на Битолското културно лето продолжува Првата балканска колонија на ракотворби, а стартува и детскиот театарски фестивал „Битолино“. На останатиот дел од програмата се:

balkanska_kolonija_na_rakotvorbi.2jpg

Двор-Дом на АРМ
„Прва балканска колонија на ракотворби“
ЗГ- Астерион Галери

17.30 Голема сала на Центар за култура
Интернационален детски театарски фестивал„Битолино“

20.00
Интимен театар
„Лола“
Софија Ристевска

21.00 Летна сцена-Тумбе кафе
Рок концерт
„Пикасо бенд и Ултрасоник“

balkanska_kolonija_na_rakotvorbi

You May Also Like