(видео) Македонија во две минути

Македонската приказна, културното и историското наследство, успесите и падовите на македонскиот народ, и се останато за Македонија, во само две минути.

Одличен историски преглед на случувањата низ историјата на Македонија и македонскиот народ. Видеото е авторско дело на Мартин Стефановски.

You May Also Like