„Баскерфест“ ќе биде затворен со фестивалот „Галактик“

G.E.N. и Баскерфест го најавуваат GALACTIC SKOPJE FESTIVAL 2014 кој денеска (14јуни, сабота) ќе се одржи по повод затворањето на скопскиот Баскерфест. Фестивалот започнува во 22:00 часот на Градска Плажа „Парк“.

 

galaktic_festival

Транс фестивалот ќе трае до раните утрински часови.Влезот е слободен, а пијалоците по промотивни цени.

Освен тројцата транс артисти кои вечерта ќе имаат свои дј сетови на градската плажа, журката ќе биде збогатена и со баскер изведувачи кои визуелно ќе придонесат настанот да биде на повисоко ниво.

Настапуваат:

♫ EGORYTHMIA / IONO rec. / Skopje
https://www.facebook.com/EgorythmiaMusic

♫ KOX / G.E.N. rec. / Skopje
https://www.facebook.com/galacticexplorers

♫ DJANTRIX / G.E.N. rec / Skopje
https://www.facebook.com/DjDjantrix

You May Also Like