Арт фестивал Биосфера на Бит Фест

Во рамките на Битолското културно лето – Бит Фест 2013 денеска (понеделник, 15 јули) се одвива Креативниот Арт фестивал- БИОСФЕРА, на чија програма се следниве настани:

bit fest 2013

 

Концерт на The Author – панк група од Охрид
17:00 – 20:00 часот
Зоолошка градина-Битола

 

„Ризница на вегетаријалнски вкусови“

18:00 – 20:00 часот
Пред културниот центар Магаза

 

Концерт на камерниот ансамбл „АРС БАРОКА“ Република Бугарија
21:00 часот
Пред културниот центар Магаза

 

Концерт на групата „TRIBUTE TO VAN HALEN“
21:00 часот
Двор на АРМ

You May Also Like