Промоција на албум на „Мугер фугер“ во МКЦ

Денеска (петок, 13 септември) од 21:00 во Бифе Фросина ќе се одржи промоција на новиот албум на „Мугер фугер“, насловен 13/13.

mooger_fooger_13_13

Во информацијата за промоцијата се вели: „Домаќините од „Мугер фугер“ повторно ги отворија портите за нови гостувања . Спремни се да ве пречекаат со возбудливи и непредвидливи моменти… збогатени со многу гости, нови инструменти, различни звуци, домашна жолта …
10 нови композиции…
10 поинакви ликови …
10 различни приказни…и сите на македонски испеани.

You May Also Like