„Пролетно Диско” во Капан Ан, петок (25.03.2011)

Во петок (25.03.2011) во клубот Капан Ан ќе се одржи празнувањето на првиот пролетен викенд за оваа година – ПРОЛЕТНО ДИСКО

DJ составот за оваа  вечер е:
* Јане и Марчин (off.pop)
* Andreas Hz (канал 103/Студент ФМ)
* Тони Димитров (канал 103)

почеток: 23:30
влез: 100 мкд

Гратис влезници за првите 3 читатели на cooltura.mk кои ќе го остават своето име и презиме во коментар!

You May Also Like