Стив Кировски со спот за „Илузија“

Стив Кировски, поранешниот пејач на групата “Куку Леле”, после 15 години, повторно се враќа на македонската музичка сцена со нова песна и нов спот – “Илузија”.

Стив Кировски
Стив Кировски

Стив Кировски кој долги години работи и живее во Сиднеј (Австралија), планира после неговиот нов сингл “Илузија”, да издаде и нов албум кој стилски се разликува од неговата претходна соработка со „Куку Леле“ и е комплетен рок албум, на кој работат врвни светски продуценти меѓу кои и Бенџамин Грото (Benjamin Grotto) кој работел со : Aerosmith, The Dresden Dolls, Jules Shear и многу други.

Продуцент/Автор : Тони Цветковски
Автор: Стив Кировски
Текст: Љупчо Поповски

You May Also Like