Некои нови „клинци“ на рап сцената

Пред неколку дена излезе видео запис, за нумерата „Гризам“ на Арди и Тракер. Овие две млади момчиња слободно можеме да ги наречеме иднината на македонската рап сцена.

Треба само да напоменеме дека се работи за момчиња од 18 и 16 години, кои звучат моќно и цврсто, имаат чист и јасен изговор на своите рими и очигледно знаат каде одат.

Арди и Тракер
Арди и Тракер

Битно е и да се каже дека се работи за две скромни и добро воспитани момчиња, кои со својот однос докажуваат дека хип хоп културата кај нас го завзема своето место и продуцира многу поиздржан квалитет и вредности, за разлика од многу музички стилови кои кај нас се промовираат, а шират  кич, невкус и простотилак.

Ви ги претставуваме Арди и Тракер со „Гризам“. Само напред момци!

You May Also Like