„Откриена кабала“ во Клуб Матица

Ве покануваме на промоција на книгата “Откриена кабала“  во просториите на  Клуб Матица , на 16-ти февруари, со почеток во во 19 часот. Со секоја купена книга, добивате подарок ЦД со прекрасна кабалистичка музика.

Откриена кабала
Откриена кабала

You May Also Like