„И, ние …“ нова книга на Мелетије Брковски

Промоција на новата книга на Мелетије Брковски – Мијак, со наслов „И, ние …“. Во новата книга Мелетије Брковски ја разработува тематиката за Македонците од Хунза.

Промоцијата ќе се одржи на 10.07.2013 (среда), во НУ Музеј на македонската борба за државност и самостојност во Скопје, со почеток во 14:00 часот.

You May Also Like