Репертоар на кино Милениум (8-18 август)

Ова е репертоарот на Градското кино Милениум во ГТЦ, за периодот од 8 – 18 август:

Репертоар на кино Милениум

ЧЕТВРТОК и ПЕТОК (08.08-09.08):
13:00-Ангелскиот Дел (The Angels’ Share)
15:00 – БИТКА ЗА ПАЦИФИКОТ (PACIFIC RIM)

17:30 -БЛИНГ РИНГ (THE BLING RING)
20:00-Возрасните 2 (Grown Ups 2)- Премиера
22:00-Вулверин 3Д (TheWolverine 3D)

САБОТА- НЕДЕЛА(10.08-11.08):
11:00 -Универзитет на Чудовишта 3Д(Monsters University 3D)
13:00 – Универзитет на Чудовишта 3Д(Monsters University 3D)
15:00 – Ангелскиот Дел (The Angels’ Share)
17:30 -БЛИНГ РИНГ (THE BLING RING)
20:00-Возрасните 2 (Grown Ups 2) – Премиера
22:00-Вулверин 3Д (TheWolverine 3D)

ПОНЕДЕЛНИК – СРЕДА (12.08-14.08):
13:00-Ангелскиот Дел (The Angels’ Share)
15:00 – БИТКА ЗА ПАЦИФИКОТ (PACIFIC RIM)

17:30 -БЛИНГ РИНГ (THE BLING RING)
20:00-Возрасните 2 (Grown Ups 2) – Премиера
22:00-Вулверин 3Д (TheWolverine 3D)

You May Also Like