Промоција на роман од Мирко Томовски во Охрид

Денеска (петок, 6 септември) во Центарот за култура „Григор Прличев“ во Охрид во 18:00 часот ќе биде промовиран романот „Шени Ен“ од Мирко Томовски.

Промотори на романот на Томовски ќе бидат Тоде Илиевски и Мерсиха Исмајлоска, а промоцијата е дел од одбележувањето на 8 Септември – Денот на независноста на Република Македонија.

You May Also Like