Претставата „Како да се ограби банка“ во Прилеп

На 20 август во 20:00 часот ќе се одржи театарската претстава “Како да се ограби банка” од Младинското драмско студио – ЧИН 4 СЦЕНА 5 при Центарот за култура “Марко Цепенков”.

Годинашното Прилепско културно лето завршува на 6 септември, а дотогаш се планирани уште неколку концерти и две изложби.

You May Also Like