Документарниот „Дисидент“ премиерно во Милениум

Во среда (18 септември) во 20:00 часот во киното Милениум премиерно ќе биде прикажан документарниот филм „Дисидент“.

Се работи за новиот македонски документарен филм „Дисидент“, документарец за животот и делото на македонскиот дисидент Драган Богдановски. Филмот е во продукција на „Лавиринт продукција“.

You May Also Like